Hamlet Sofistikafe
Stoa, Karatasou 8, Naoussa
Παρακαλώ ελέγξτε τη διαθέσιμη λίστα
Ζεστό νερό (90°C) διαπερνά με πίεση 7gr αλεσμένου καφέ για να δώσει έναν φλυτζάνι 30ml εκχυλισμένου καφέ. Ο χρόνος εκ...
Παρασκευάζεται, όπως ο espresso, αλλά ο χρόνος εκχύλισης είναι μικρότερος. Είναι περίπου 18-22ml έντονου, σκούρου καφ...
Είναι το αντίθετο του ristretto. Η μεγαλύτερη χρονική διάρκεια εκχύλισης έχει ως αποτέλεσμα έναν πιο ήπιο σε ένταση ...
Προκύπτει, προσθέτοντας στον espresso ζεστό νερό. Σε ένα φλυτζάνι espresso, προσθέστε 90ml καυτού νερού.
Ίσως, ο «εθνικός» μας καφές τα τελευταία χρόνια. Ελληνική επινόηση για να αντικαταστήσει τον κλασσικό «φραπέ». Διπλός...
Ο καφές αυτός παρασκευάζεται μόνο στην Ελλάδα, όπως και ο espresso freddo espresso ανακατεμένος με πάγο στο σέικερ η ...
Σε ένα μεγάλο φλυτζάνι, παρασκευάζουμε πρώτα ένα espresso και προσθέτουμε 60ml γάλα στον ατμό και 60ml αφρόγαλα. Στο...
Παρόμοιος καφές με τον Café Latte με την διαφορά ότι προσθέτουμε μόνο γάλα 120ml χωρίς αφρόγαλα.
Για να φτιάξουμε espresso machiatto (σημαδεμένος-λερωμένος) σε ένα φλυτζάνι espresso, προσθέτουμε μια πολύ μικρή ποσό...
O Γαλλικός καφές Jacobs είναι ο πιο δημοφιλής καφές της κατηγορίας του. Οι επιλεγμένοι κόκκοι καφέ και το προσεκτικό...